måndag 10 augusti 2020

Information från Healthy Women!

 Höststart för gymverksamhet - Först till kvarn!




Vill du träna på gym kostnadsfritt med personlig tränare? 

Nu till hösten i september startar vi äntligen upp vår populära gymverksamhet, endast för tjejer. Vill du träna med personlig tränare kostnadsfritt och lära dig grunder i styrketräning?

Under en hel månad får fyra olika grupper med ett maxantal på 4 tjejer / grupp möjlighet att lära sig grundläggande styrketräning, stärkas i att ta plats på gymmet, självförtroende, självkänsla och i en gemenskap. Detta utefter dina individuella behov, mål och förutsättningar. Inga förkunskaper krävs!

Målgrupp: 13-30 år

Tillsammans ses vi och tränar två gånger i veckan, varje torsdag och söndag.

Utbildade personliga tränare: Susan Dahlbeck och Sara Edelsund.

SEPTEMBER MÅNAD:

START: 31e augusti – 27e september

Adress: Nordic Wellness inne i Kista Galleria.

När: Torsdagar och söndagar
Grupp 1: Klockan 17.30 – 18.30
Grupp 2: Klockan 18.45 – 19.45

FÖRST TILL KVARN ANMÄLAN:
Anmälan sker via mejl genom att namnge vilken grupp du är intresserad av, det är tiderna som skiljer grupperna åt (grupp 1 eller 2), ditt namndin ålder och ditt telefonnummer. För att delta måste du vara mellan 13-30 år gammal.

VIKTIGT: Innan ni anmäler er är det viktigt att ni ser över att ni kan delta hela perioden så ni inte missar ett tillfälle. Vi vill att ni ska få ut maximal utveckling och därför delta på alla tillfällen under denna månad. Utöver träningen kommer vi ha tre sociala tillfällen då vi träffas för att sätta upp individuella mål för självutveckling med en introdag måndagen den 31 augusti. Vi återkommer med mer information om detta.

Dessa smågrupper är kostnadsfria och inget gymkort behövs för att delta. Vi erbjuder efter detta 50 % rabatt på ett årskort på Nordic Wellness i Kista för er som är medlemmar hos oss och som vill fortsätta träna med oss.
Vi tar även in anmälningar för oktober månad så får du inte en plats i september blir du först på tur för nästa månadsstart.

Hoppas ni är lika taggade som vi är!


Informationen är hämtad från Healthy Women's nyhetsbrev. 
Du kan anmäla dig till nyhetsbreven och få mer information på: www.healthywomen.nu



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar