tisdag 11 juni 2019

Badminton i gemenskap!

På FaR-mottagningen möter vi individer som fått fysisk aktivitet på recept för att bibehålla och/eller förbättra sin psykiska hälsa. Den fysiska aktiviteten är central i vårt arbete och vi ser även nyttan av att använda fysisk aktivitet som arena för att skapa sociala sammanhang. Då ett par av de individer vi träffar har uttryckt intresse för racketsport var det äntligen dags för oss att spela badminton. Efter 60 svettiga minuter gick vi tillsammans därifrån lite lättare i sinnet med nya erfarenheter och med en önskan om att göra detta oftare!


Är du också intresserad av att testa badminton? I Kista finner du "Kista racketcenter" endast 5 min från Kista Galleria (Danmarksgatan 46, Kista) Läs mer på hemsidan: http://kistaracketcenter.se/ eller ring "Kista racketcenter"på telefonnr: 08-7507560. 

1 kommentar:

  1. Tack för en sådan underbar möjlighet och upplevelse. Kul att testa en ny aktivitet där prestationsångest fick stanna utanför banan medan glädje och bra sällskap fick plats istället. 60 svettiga minuter jag längtar efter. Jag är så tacksam för all hjälp och allt stöd jag får av er.

    SvaraRadera