torsdag 4 april 2019

FaR-mottagningen i Kista

Hej!
Vi heter Cassandra och Sara och arbetar på FaR-mottagningen i Kista. Här arbetar vi med individer som fått fysisk aktivitet på recept för förbättrad och/eller bibehållen psykisk hälsa*. Här kommer en kort presentation om oss!

Vi är utbildade hälsopedagoger från Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm. En hälsopedagog besitter god kunskap kring anatomi, fysiologi, pedagogik och arbete med levnadsvanor och vi är således bl. a. personliga tränare, gruppträningsinstruktörer och utbildade i samtalsmetoden motiverande samtal (MI). Vi har valt att fördjupa oss i individ- och situationsanpassad fysisk aktivitet för att främja den fysiska, psykiska samt sociala hälsan. Tidigare har vi bl. a. arbetat med fysisk aktivitet på recept (FaR) på lotsmottagningen på Gymnastik- och idrottshögskolan, med träningsgrupper, föreläst i olika sammanhang samt på hälso- och träningsresor. Med helhjärtat engagemang hoppas vi kunna inspirera och stötta de som kommer till FaR-mottagningen i Kista till inre motivation och rörelseglädje!


Välkommen att kontakta FaR-mottagningen med ditt FaR för psykisk hälsa!



            Cassandra                           Sara
       
Telefon: 072-217 65 58 / 072-218 21 74
Adress: FaR-mottagningen i Kista
c/o Asymetrica
Isafjordsgatan 39 B
164 40 Kista


* Projektet inkluderar alla individer med stressrelaterad ohälsa och/eller mild till måttlig depression eller ångest som har sin förskrivare i stadsdelsområdet Rinkeby-Kista eller Södertälje.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar