måndag 15 april 2019

Mental Health Run 2019

Lördag 21:a september går Mental Health Run 2019 av stapeln. Loppet går i Stockholm med start och målgång vid Sjöhistoriska museet. Det är en lättlöpt/lättgången bana på 5 km runt vackra Djurgårdbrunnsviken.

Det kan vara svårt att ensam klara av att ta sig iväg och träna, därför vill Mental Health Run erbjuda en gemenskap och hjälpa till att hitta vägar till stöd för att komma igång med och bibehålla fysisk aktivitet i vardagen. Mental Health Run vill verka för att fler människor är fysiskt aktiva och för en förbättrad mental hälsa genom fysisk aktivitet.

Vi i projekt "FaR för psykisk hälsa" anser att Mental Health Run:s filosofi går helt i linje med vårt projekt och kommer därför springa/gå loppet tillsammans med personer som fått FaR för psykisk hälsa och mött oss på FaR-mottagningarna.

Cassandra & Sara från FaR-mottagningen i Kista tillsammans med Sofia & Stefan från Mental Health Run.

FaR-mottagningen i Kista träffade förra veckan ordförande Sofia-Lorena Pino Castillo samt vice ordförande Stefan Leijon för att samtala kring våra olika projekt samt hur vi kan samarbeta. Det blev ett härligt frukostmöte som resulterade i många ideér, ny inspiration och ett självklart samarbete!

Vill du springa/gå loppet? Anmäl dig redan idag på www.mentalhealthrun.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar